Newborn Lifestyle Reportage tweeling Lotte & Sophie en hun grote zus Lize.

Op een mooie dinsdag morgen reed naar het prachtige plaatsje Andel in Noord Brabant. Aan een dijkje stond een idyllisch huisje met vlaggetjes en een bordje in de tuin. De tweeling Lotte en Sophie zijn geboren!

Hun komst was om meerdere redenen een verassing…

Moeder Nikki vertelt….

Het zijn er twee! Dat was wel even schrikken bij de eerste echo. Een tweeling… oh help!
Nu kunnen we ze uiteraard niet wegdenken uit ons leven, zo lief en schattig zijn onze meisjes Lotte en Sophie. 

Na een probleemloze zwangerschap van onze oudste dochter Lize (3 jaar) ging het ook deze keer voorspoedig.  Alle controles waren goed, ik was niet misselijk, alleen wat extra moe. 
Het was dan ook wel even schrikken toen op de eerste dag van mijn verlof, met nog net geen 32 zwangerschap, mijn vliezen braken. Drie dagen later waren Lotte en Sophie geboren, 8 weken te vroeg.  Lotte woog 1600 gram, Sophie 1500 en maatje 44 was nog te groot.
Ze hebben 5 weken in het ziekenhuis gelegen,  dat was pittig, maar ze deden het zo goed!

Inmiddels zijn ze thuis en op het moment van de fotoshoot waren ze net 3 maanden oud en was hun geboortegewicht verdriedubbeld.

Wat zijn we blij met onze 3 prachtige dochters en wat fijn dat Debbie ons gezin zo mooi heeft vastgelegd!

Het was een liefdevolle ochtend… Wat een warm gezin waarin in terecht kwam. De reportage ging heel gemoedelijk. Grote zus Lize was aanvankelijk erg afstandelijk, maar na een paar koekjes van klei kwam ze los en kwamen er grote verhalen! Dag lieve Lize. Dag lieve familie. Bedankt voor jullie vertrouwen en gastvrijheid. Ik wens jullie heel veel geluk met z’n vijven! Liefs Debbie