Durf jij het aan?

9 April 2019

Hey jij daar! Ben je niet of nooit tevreden over jezelf of de foto’s van jezelf? Vind jij het lastig je kwetsbaar op te stellen en jezelf bloot te geven(figuurlijk)? Vaak zie je dit júist terug op een foto. De ogen, die spiegel van de ziel….Wanneer zijn we eigenlijk tevreden? Goede vragen hé?!Uitstraling…..wat straal je uit, komt van binnenuit! Ik ga graag met jou aan de slag.D.m.v. Fotografie en Coaching te combineren breng ik foto’s naar een next level. Ik ben naast regelmatig Fotografie workshops te volgen ook de uitdaging aangegaan diploma’s te behalen op het gebied van Coaching en Communicatie. Ik denk namelijk dat ik op die manier de échte persoon sneller te zien krijg voor mijn camera. Zo haal ik veel meer uit een fotosessie en daar zie jij het resultaat van terug! Durf jij het aan? Boek dan nu een reportage via info@debbievandam.com Ga jij nog een stapje verder en mag ik jouw foto(‘s) gebruiken voor social media en wellicht m’n website? Geef je dan op mét foto via info@debbievandam.com o.v.v. Modelgezocht