Een nieuw jaar en een blik terug…

Allereerst de allerbeste wensen voor jullie namens Debbie van Dam Fotografie. Dat 2020 maar een mooi en gelukkig jaar mag worden!

Ik heb veel mooie plannen voor het nieuwe jaar…., maar allereerst blik ik eventjes kort terug op het jaar 2019. Het was een druk, maar bijzonder jaar. Nieuwe studio aan huis gekregen en veel leuke mensen mogen ontmoeten. Vooral veel diversiteit in de fotoreportages. Van pasgeboren baby’s tot zakelijke portretten. Lang niet alles deel ik. Niet alleen vanwege de privacy, maar ook omdat ik daar persoonlijk niet voor ga. Ik denk dat mijn website en social media een mooi beeld scheppen van wie ik ben en wat ik doe.

Één fotoreportage uit 2019 wil ik uitlichten vandaag. Die van Esther.

Zij stuurde mij een bericht dat ze graag mooie foto’s van zichzelf wilde hebben, wilde vooral wat verschillende portretten. Aangezien ik tijdens de reportages veelal gebruik maak van een stukje coaching, haal ik op deze wijze meerdere emoties naar boven, samen met wat verschillende kledingsets en achtergrond brengt het een leuk gevarieerd beeld.

Dit schreef Esther er zelf over…

“Vorig jaar ben ik bij Debbie van Dam geweest voor een foto reportage. Ik wilde graag op korte termijn , en Debbie maakte een plekje voor me vrij. Ik werd vriendelijk ontvangen en werd verast door haar mooie studio. Het zag er zo gezellig en knus uit.Dat ik mijn dochtertje van 3 jr mee nam (terwijl dit eigenlijk echt niet de bedoeling was) was voor Debbie ook geen probleem , ze dacht in oplossingen en had een leuk hoekje met speelgoed voor haar klaar gezet . Dus we voelde ons alle op ons gemak .De shoot was leuk en gevarieerd. Debbie had leuke ideeën .

De foto’s zijn prachtig geworden . Als cadeautje heb ik ook nog leuke foto’s gekregen samen met mijn dochtertje. Kortom , ik raad Debbie zeker aan! Een lieve meid, die luistert naar je wensen en erg kritisch werkt !”

Dank je wel Esther voor je eerlijkheid en lieve woorden!Ik vraag dan ook vaak aan mensen hoe zijn de reportage hebben ervaren, wat ze van mij als fotografe vinden en of ze tevreden zijn met het resultaat! Heel belangrijk denk ik, om je als professional  te blijven ontwikkelen. Hier zie je dan ook een aantal foto’s van de reportage van Esther. Mocht je de gehele reportage willen zien, dan is hier de link ervan…Reportage Esther Dank je wel Esther dat ik de foto’s mocht delen!

Ik ga verder met mijn plannen lijstje voor 2020 en wens jullie nog een mooie dag!

Liefs,

Debbie