Fotografie en Coaching…

18 Juni 2019

Coaching combineren met fotografie.
Waarom eigenlijk? 
Als een model binnenkomt die het spannend vindt op de foto te gaan, misschien onzeker is, maar wel mooie ontzettend graag mooie foto’s van zichzelf zou hebben, dan zijn ze bij mij aan het juiste adres. 
Ik weet immers dat er binnen ongeveer een uurtje tijd iets moois en ontspannends op de lens moet komen. 
Dat is vrij krap. I admit. 
Door wat tijd en energie te steken in coaching van een model, haal ik er in een korte tijd zóveel meer uit. Deze prachtige dame was in mijn Studio en had een profiel foto nodig voor de website van haar werkgever. Wij hebben naast die foto zóveel meer moois gecreëerd! Een rits prachtige foto’s waar ik “as we speak” mee bezig ben en waar o.a. deze magische foto uitrolde. 
Heb je een zwemdiploma? In deze ogen kun je echt verdrinken namelijk….pas op! 
Complimenten voor jou Merel, wat ben je prachtig!
© Debbie van Dam Fotografie