Recenties / Ervaringen

Merel den Adel schrijft een review op Google in Juni 2019 met 5 sterren van de 5: Vandaag mijn eerste shoot gehad bij Debbie.
Super leuke ochtend gehad. Debbie zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik ben erg blij met de foto’s die ze gemaakt heeft!

Arno Wilting schrijft een review op Google in Oktober 2018 met 5 sterren van de 5:  Voor een derde keer een fotoshoot bij Debbie van Dam gedaan en ook deze keer zijn de foto’s weer prachtig geworden! Debbie neemt echt de tijd, is geduldig en komt ook zelf met goede ideeën. Daarnaast kan ze goed met kinderen omgaan en zijn de foto’s die ze maakt erg mooi.

Ellen van der Vlag schrijft op 13 Mei 2018:
Wat een fijne ervaring om bij Debbie op de foto te gaan! Ik wilde graag goede “social media” foto’s om ook voor mijn werk te kunnen gebruiken, en ik ben erg blij met het resultaat. Debbie verstaat haar vak!

Simone van der Bijl schrijft op 20 April 2018 via Facebook:
Hele leuke fotoshoot gehad met mjjn dochter. Mijn dochter heeft er erg van genoten en hebben er mooie foto’s van overgehouden

Joke van den Dool schrijft op 4 December 2017 via Facebook:
Wat is Debbie geweldig! Ze heeft het voor elkaar gekregen om een hele mooie foto te maken van 4 jonge kinderen (1,5 2,5, 3 en 6 jaar)! Daarnaast super snel werk geleverd zodat we het kado op tijd konden geven! Nogmaals bedankt!

Kristy Foppele schrijft op 21 Juli 2017 via Facebook:
Wauw! Samenwerking opzoekend, luisteren, open staan voor ideeën, enthousiast, spontaan, durven los te laten en nog veel meer ingrediënten voor een top samenwerking tussen Debbie en mij met geweldige resultaten.

Esther Lagendijk schrijft op 13 Februari 2017 via Facebook:
Op 31-01-2017 een familie fotoshoot gedaan en wat is daar een mooie foto uit voort gekomen.
Debbie stelt je dan ook zeer op je gemak.
Zeer goede service.

Tess Horde schrijft op 1 November 2016 via Facebook:
Wij hebben met het gezin een hele gezellige en ontspannen fotoshoot gehad. Debbie is enthousiast, creatief en zorgt voor een goede sfeer. Wij zouden haar zeker aanraden!

Nancy Giltay schrijft op 7 November 2015 via Facebook:
Vanochtend bij Debbie van Dam geweest. Leuke meid. Professioneel opgezet. Britt vond t erg leuk en is erg benieuwd naar de foto’s. ..

Berber Klijn schrijft op 30 Oktober 2015 via facebook:
Super op mijn gemak gesteld en prachtige foto’s als eindresultaat ! Ik kan niet wachten op de newborn shoot !

Stefhanie de Haan schrijft op 9 September 2015 via Facebook:
Wat een gezellig fotograaf is Debbie. Met haar aanpak van werken is het een gezellige boel en je krijg er mooie foto’s voor terug! Nogmaals dankjewel Debbie

Anne van Rietschoten schrijft op 2 September 2015 via Facebook:
Net een super shoot gehad! Super op m’n gemak gesteld en erg benieuwd naar de foto’s

Wendy Bleijenberg-Cornelissen schrijft op 19 Augustus 2015 via Facebook:
Debbie maakt prachtige foto’s. Ik heb dit zelf ervaren maar ook mijn dochter van 5 jaar oud heeft dit met veel plezier gedaan. Vooral de sfeer is heel informeel en je voelt je daardoor lekker op je gemak. En een prachtige keuze uit achtergronden. Een echte aanrader

Danielle Ekkebus Vernes schrijft op 10 juni 2015 via facebook:
Wat een gezellige leuke sfeer ! Bedankt Debbie dat je de kleine meid zo op dr gemak stelde en ben reuze benieuwd naar de foto’s

Immely Baas schrijft op 13 December 2014 via Facebook:
onzettend leuke ervaring en genoten van de shoot.

Sharon En Justin Klunder schrijft op 19 November 2014 via facebook:
Onwijs leuke shoot gehad en ze is super met kids!!!

Yvette Jonker-Quick schrijft op 12 November 2014 via facebook:
Super leuke shoot gedaan met de kids. De jongste deed lekker eigenwijs zijn eigen gang maar daar heeft Debbie ontzettend goed omheen gewerkt met veel geduld. Top!! Resultaten zijn dan ook super!

Corina Schenau schrijft op 12 November 2014 via Facebook:
Vorige week een fotoshoot gehad en vandaag de foto’s ontvangen. Wauw super leuk!!! Debbie is echt een aanrader. Ze nam alle tijd voor ons en was erg lief voor Fenna. We komen zeker nog eens terug.

Jessica van den Berg schrijft op 7 November 2014 via Facebook:
Vrijdag met mijn kleine mannetje een kerstshoot gehad bij Debbie. Dit was zo ontzettend leuk en Debbie weet je goed op je gemak te stellen. Net de foto’s ontvangen en deze zijn echt super geworden.
Debbie bedankt.

Marjolein Exalto-Boers schrijft op 5 September 2014 via Facebook:
Gisteren met onze kleine meid een cakesmash fotoshoot gehad bij Debbie. Wat was dit ontzettend leuk. Debbie maakt er echt een feestje van en neemt alle tijd om iedereen op zijn gemak te stellen en om super mooie foto’s te maken.

Anneke Engel schrijft 17 Juli 2014 via Facebook:
Vanochtend de smash cake shoot gedaan! Debbie was heel lief voor ons ventje en de taart die ze had gemaakt was fantastisch! We zijn heel nieuwsgierig naar de foto’s!!! Echt een aanrader!!!

Yvonne Rozemeijer schrijft op 29 Mei 2014 via Facebook:
Debbie is een zeer creatieve meid die heel veel leuke ideeën heeft. Zelf ben ik bij haar in de studio geweest met mijn kinderen en heb prachtige foto’s! Debbie heeft veel geduld met kinderen en weet elk kind prachtig vast te leggen. Ga zo door Debbie!

Dank voor jullie (h)eerlijke reacties!

Lees ze allemaal op:
https://www.facebook.com/debbievandamfotografie/reviews/
Mailen van een Review kan en is van harte welkom via info@debbievandam.com