Newborn Fine Art

Hoe graag ik ook een newborn in mijn studio vastleg, door de uitbraak van Covid 19 doe ik op dit moment geen Newborn Fine Art Reportages. Ik raak de baby’s dan continue aan en werk heel dichtbij hen. Ik neem dat risico op dit moment niet. Ik neem ook geen nieuwe reserveringen aan. Zodra dat wel weer het geval is, dan laat ik dat op deze plek weten of middels een mail aan jullie. Stay Safe. Weer extra voorzichtig met jullie nieuwgeboren mensje. 

Een Newborn Fine Art reportage is in tegenstelling tot de Newborn Lifestyle reportage wél geposeerd en in mijn daglicht studio. Daar heb ik veel mooie materialen om jullie kindje prachtig op de foto te zetten. In verschillende settings fotografeer ik jullie kindje, maar houd hierbij altijd rekening met veiligheid en comfort van jullie kindje. Uiteindelijk bepaald een baby altijd de flow van de reportage.

De eerste weken na de geboorte slaapt een baby vaak nog het meest en het diepst, dan is het poseren het makkelijkst en merken ze er vaak weinig van. Vandaar dat een Newborn reportage wordt gepland in de eerste 3 weken na de geboorte. Afhankelijk van hoe de bevalling verlopen is uiteraard. Ook is dat prachtig voor het maken van foto’s van de details van een pasgeboren baby. De nageltjes, donshaartjes, velletjes, alles is nog zo puur en prachtig! Om zeker te zijn van een plekje voor deze reportage is het handig om tijdig in de zwangerschap te reserveren. Ik houd dan rond de uitgerekende datum rekening met een plekje in mijn agenda. Mocht je al zijn bevallen, mail mij dan gerust eventjes, ik doe mijn best dan alsnog een plekje te reserveren voor jullie. Voor het reserveren heb ik jullie contact gegevens nodig en jullie ontvangen dan van mij een bevestiging met nog wat informatie wat nuttig kan zijn om te weten over de Newborn reportage. Zodra de baby geboren is, ontvang ik graag een berichtje van jullie en plannen we een reportage in. Een Newborn reportage duurt ongeveer 2 uur. Wil je liever dat ik bij jullie thuis kom? Kijk dan eens naar een Newborn Lifestyle reportage. In mijn daglicht studio, die ik aan huis heb, kun je onder het genot van een kopje thee of thee en wat lekkers genieten terwijl ik een onvergetelijke herinnering voor jullie maak. Je hoeft nergens aan te denken, het is hier van alle gemakken voorzien! En dan? Na de Newborn Fine Art reportage bewerk voor jullie 25-55 foto’s welke ik in een online bestel gallery plaats. Jullie ontvangen na 2 weken de link naar deze gallery in jullie inbox. Hier kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie digitaal willen ontvangen. De uiteindelijk gekozen digitale foto’s ontvangen jullie na ontvangst van de betaling via een download link in je inbox.

Investering Newborn Fine Art Reportage in mijn Studio.

De pakketten:

Brons             €125 inclusief 5 foto’s.

Zilver             €159 inclusief 10 foto’s

Goud              €195 inclusief 15 foto’s

Diamant         €229 inclusief 20 foto’s

De foto’s worden professioneel nabewerkt en digitaal in hoge resolutie aan u geleverd.

Extra foto’s zijn bij te bestellen, vraag hiernaar.

Onder bijzondere omstandigheden maak ik een Fine Art Reportage bij u thuis.  Reiskosten zijn inbegrepen in Gorinchem en binnen een straal van 20km.

Buiten een straal van 20km vanaf de postcode 4207 CJ wordt er €0,30 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Kinderen neerzetten zoals ze zijn. Ongedwongen en puur.
Daar ligt de passie van Debbie.
Debbie is gespecialiseerd in baby- en kinderfotografie.
*Denk ook eens aan een cadeaubon, een tijdloos cadeau!