Newborn LifestyleEr wordt niet geposeerd in tegenstelling tot de Newborn Fine Art fotoshoot. Met natuurlijk daglicht maken we liefdevolle foto’s van jullie pasgeboren baby en van jullie als gezin, gewoon bij jullie thuis.  Geheel ongedwongen worden de mooiste momenten vastgelegd tussen jou en je baby, jouw baby alleen en eventueel met broertje(s) of zusje(s). Handelingen die heel gewoon lijken, is met jullie pasgeboren baby best bijzonder om later terug te zien. Denk maar aan een foto van het wiegje, een schommelstoel of intens geknuffeld worden door mama of papa als je kindje nog zó klein is. We weten allemaal, ze worden zo snel groot! Puur natuur. Precies zoals jullie zijn. Compleet als gezin. In jullie eigen huis.
Dat is wat ik het liefste doe, met liefde, aandacht en veel geduld! Momenten kunt u niet overdoen, u kunt ze wel vastleggen… Wat kun je verwachten van een​ Newborn Lifestyle Fotoshoot? Een goede periode om een Newborn Lifestyle Fotoshoot te doen is ongeveer tussen de 3 en de 8 weken na de geboorte. Jullie zijn dan aan elkaar gewend en de rust begint weer terug te keren in huis. Vooral voor eventuele oudere broertjes en zusjes is dit erg fijn. Sommige baby’s beginnen rond deze periode zelfs al een beetje te lachen wat natuurlijk leuk is om vast te leggen. Ik werk met 100% natuurlijk daglicht. Om jullie mooie, lichte en frisse beelden te kunnen garanderen heb ik daarom voldoende daglicht nodig. De meeste foto’s maak ik op bed in de ouder slaapkamer. Twijfel je of je wel voldoende daglicht hebt in jullie slaapkamer? Mail mij dan wat foto’s zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Bij een Newborn Lifestyle fotoshoot maak ik een vertellende reportage waarbij ik inspeel op de situatie van dat moment. Wil je toch liever geposeerde foto’s van jullie baby ? Dan past een Newborn Fine Art reportage misschien meer bij jullie. Al met al duurt de Newborn Lifestyle fotoshoot ongeveer 1,5 uur. En dan? Na de Newborn Lifestyle reportage bewerk voor jullie 15-20 foto’s welke ik in een online bestel gallery plaats. Jullie ontvangen na 2 weken de link naar deze gallery in jullie inbox. Hier kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie digitaal willen ontvangen. De uiteindelijk gekozen digitale foto’s ontvangen jullie na ontvangst van de betaling via een download link in je inbox.

Investering…

Newborn Lifestyle Reportage bij u thuis.

Pakket 1 €105 inclusief 5 professioneel bewerkte foto’s.

Pakket 2 €139 inclusief 10 professioneel bewerkte foto’s.

Pakket 3 €175 inclusief 15 professioneel bewerkte foto’s.

De foto’s worden professioneel nabewerkt en digitaal in hoge resolutie geleverd.

Extra foto’s zijn bij te bestellen voor €8,00 per foto. Reiskosten zijn inbegrepen in Gorinchem en binnen een straal van 20km.

Buiten een straal van 20km wordt er €0,28 per gereden kilometer in rekening gebracht.